Våra tjänster

Vi på Compassen erbjuder dig som kund ett helhetsomtag kring din ekonomi.
Som specialister inom finansiell rådgivning, försäkringsrådgivning och förvaltning är detta tjänster vi kan erbjuda både dig som privatkund och företagskund.

Finansiell rådgivning

Med flera år inom branschen och med marknadsledande produkter kan vi erbjuda högklassig, individiuell ekonomisk rådgivning där vi skräddarsyr en portfölj utifrån Era krav och önskemål. 

Pensioner

Har Ni koll på Era pensioner? När det är dags att sluta arbeta så ska pensionen räcka till för att Ni ska kunna leva lika gott som Ni gjort under Era verksamma år. Vi har flera års erfarenhet av rådgivning inom pensioner och hjälper Er eller Ert företag att få styr på Era pensioner.

Kapitalförvaltning

Har Ert företag överskottskapital eller går Ni i tankar om att sälja? Vi hjälper Er med förvaltning av Ert kapital om det så är inom ett aktivt bolag eller om Ni går i säljtankar och vill förvalta kapitalet från försäljningen.

juridik

Vi kan hjälpa Er med juridiska frågor som rör testamenten, dödsbon, bodelningar och arv. Ihop med samarbetspartners med mångårig kunskap och bred erfarenhet kan vi ge just den hjälp Ni behöver.

Skriv en kortfattad beskrivning om tjänsten här